velux baskapel-logo-klein
Ruime ervaring in het plaatsen en afwerken van VELUX dakramen & BASkapellen

BASkapel

Een BASkapel combineert de ruimte van een dakkapel met de lichtopbrengst van een dakvenster. Het is een fantastische oplossing die zorgt voor een optimale beleving van licht én ruimte in kamers met een schuin dak.

Voor BASkapellen wordt gebruik gemaakt van VELUX dakramen. De combinatie van deze twee kwaliteitsproducten zorgt voor een unieke oplossing met een strakke uitstraling en een prachtig resultaat. Bovendien kan een BASkapel op maat gemaakt worden en wordt zo de ruimte het meest optimaal benut. De BASkapel is een prefab-product en wordt binnen één dag geplaatst. Dankzij het gebruik van VELUX dakvensters is het ook mogelijk te kiezen voor de raamdecoratie, horren en zonwering van VELUX.

Veelal vergunningsvrij

Een groot voordeel is dat een BASkapel veelal vergunningsvrij te plaatsen is, omdat deze valt onder de dakramenwet en niet meer dan 60 cm uit het dakvlak steekt. Ook mag een BASkapel vaak wel in het tweede dakvlak geplaatst worden, waar een dakkapel niet is toegestaan. Doordat de BASkapel gekanteld in het dakvlak gemonteerd wordt, heeft deze bovendien een veel grotere lichtopbrengst dan een dakkapel, waarbij de ramen verticaal geplaatst worden.

baskapel

Voordelen

De belangrijkste voordelen van een BASkapel:

  • Optimale beleving van licht en ruimte
  • Plaatsing in alle maatvoeringen mogelijk
  • Hoge isolatiewaarde met minimaal HR++ glas
  • Veelal vergunningsvrij te plaatsen
  • In één dag geplaatst

Jaren lange ervaring
Erkend montagepartner
Veelal vergunningsvrij te plaatsen
In één dag geplaatst

Beoordelingen
van klanten: