velux baskapel-logo-klein
Ruime ervaring in het plaatsen en afwerken van VELUX dakramen & BASkapellen

Over ons

Met een technische achtergrond en jarenlange ervaring in het plaatsen van dakkapellen besloot ik in 2013 voor mezelf te beginnen onder de naam J. Knijn Timmer- & Montagewerkzaamheden. In de afgelopen jaren heb ik mij meer en meer gespecialiseerd in de plaatsing van dakramen en in 2020 volgde, naar aanleiding van deze focus, een nieuwe naam.

Onder de naam J. Knijn Dakramen adviseer ik over en realiseer ik VELUX dakramen en BASkapellen. Van beide producten ben ik erkend montagepartner. Daarnaast heb ik, als vereiste van VELUX, het Keurmerk Kwaliteitsvakman behaald. Dat betekent voor mijn klanten een garantie dat het werk goed gedaan wordt. Is dat onverhoopt toch niet het geval, dan is er een geschillencommissie en wordt het alsnog opgelost, ook als ik om welke reden dan ook mijn werk niet af kan maken. Dit geeft extra zekerheid voor de klant. De kwalitatief hoogstaande dakoplossingen van VELUX en BASkapel zorgen voor een beleving van licht en ruimte in kamers onder het schuine dakvlak.

J. Knijn Dakramen is een kleinschalig bedrijf voor advies en installatie van de dakoplossingen van BASkapel en VELUX. Hierdoor is het contact met u als opdrachtgever altijd één op één. Zo blijven de lijnen kort en houden we de afspraken helder!

Knijn-overons

Jaren lange ervaring
Erkend montagepartner
Veelal vergunningsvrij te plaatsen
In één dag geplaatst

Beoordelingen
van klanten: