velux baskapel-logo-klein
Ruime ervaring in het plaatsen en afwerken van VELUX dakramen & BASkapellen

VELUX Dakramen

Als montagepartner van VELUX weet J. Knijn Dakramen exact welke mogelijkheden er zijn om onder uw schuine dak te zorgen voor een zee aan licht. Naast de meest gangbare oplossingen, zoals VELUX tuimelvensters en uitzettuimelvensters, zijn er ook andere dakoplossingen die voor een beleving van ruimte en licht in uw slaapkamer, hobbykamer of werkkamer kunnen zorgen.

Wat dacht u van VELUX horizontaal en/of verticaal gekoppelde dakramen voor een panoramisch uitzicht tijdens het werken? Of een VELUX CABRIO balkonvenster of VELUX Dakterrasvenster om `s ochtends heerlijk wakker te worden met uw kop koffie in het zonnetje?

VELUX assortiment

Uiteraard is het VELUX assortiment continu in ontwikkeling. Voor dakramen, die geplaatst worden in het dakvlak dat goed bereikbaar is voor ongenode gasten, ontwikkelde VELUX hang- en sluitwerk met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. En steeds vaker zijn er mogelijkheden om dakvensters elektrisch te bedienen. Bovendien zijn de opties voor raamdecoratie en zonwering talloos en kan er ook gekozen worden voor VELUX rolluiken aan de buitenzijde van uw VELUX dakraam, die werken op zonne-energie.

Beglazing

Alle VELUX dakramen worden vanaf nu standaard geleverd met veiligheidsbeglazing, regencontactgeluidreductie, gehard glas en UV-bestendigheid.

velux dakraam

VELUX showroom

Als VELUX montagepartner volgt J. Knijn Dakramen jaarlijks trainingen om op de hoogte te blijven van de mogelijkheden van alle VELUX producten. Daarnaast ben ik elke maand één zaterdag in het Daglicht Advies Centrum van VELUX in De Meern beschikbaar voor uitgebreid advies. Hier zijn veel producten uit het VELUX assortiment fysiek aanwezig, waardoor u zich een goed beeld kunt vormen van de mogelijkheden die er zijn. Uiteraard is een vrijblijvend advies aan huis op afspraak altijd mogelijk. Samen bekijken we dan wat voor uw wensen de beste optie is.

Servicedienst

Zoals u mag verwachten van een kwaliteitsmerk wordt er fabrieksgarantie gegeven op de verschillende producten van VELUX. Mocht er een defect optreden dan is het prettig te weten dat VELUX een eigen servicedienst heeft. Zo kunt u altijd een beroep doen op de vakmensen van VELUX.

Jaren lange ervaring
Erkend montagepartner
Veelal vergunningsvrij te plaatsen
In één dag geplaatst

Beoordelingen
van klanten: